Mosolya magabiztosságot sugároz

Az első benyomást egy szép mosoly alapozza meg.
A porcelán héjak ennek elérésében segítenek.

Mi a héj?

A fogászati héj egy vékony porcelán réteg amelyet a fogak elülső felszínéhez rögzítenek, ezáltal apróbb hibák, fogtorlódás, hézagok, letört, lepattant fogzománc javítására használható. A héj azokban az esetekben is ajánlott ahol a fogfehérítés nem éri el a kívánt eredményt. A porcelán héjak előnye hogy eltérően más esztétikai kezeléstől a fogak roncsolása nélkül minimális beavatkozással helyezhetőek fel.

Klinikánkon az Ivoclar E-Max héjakat használjuk melyek a legmegbízhatobb és esztétikailag legtemészetesebb eredményt nyújtják. Az E-max héjak háromszor tartósabbak, természetesebbek és funkciónális szempotból jobb eredményt tesznek lehetővé mint a hagyományos porcelán héjak.

Dr. Révész Zsuzsanna

A legszebb fogak szolgálatában: E-max

Minden E-max héj egyedileg készül, hogy tökéletesen illeszkedjen mosolyához, illetve a környező fogakoz. Különböző színvariációk lehetővé teszik hogy a héjakkal a természetes fogszínt megőrizzük, helyreállítsuk a mosolyt, de akár teljesen új fogforma, illetve árnyalat is választható. A héjak emiatt népszerűek színészek, hírességek körében hiszen nem színeződnek el így akár a legvilágosabb árnyalat is tartós, nem igényel különleges odafigyelést, gondozást.

"A porcelán héjak nagyon népszerűek azok körében akik tartós és látványos változást várnak a fogászati kezeléstől. Gyakran a fogak színe a probléma, de sok esetekben apro zománchibákat javíthatunk héjak felhelyezésével."

Dr. Révész Zsuzsanna

Kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz.

Ingyenes tanácsadást biztosítunk minden betegünk számára.

Klinkánk elérhető az alábbi telefonszámon: +36 1 430 1590 vagy e-mailben: recepcio@innodc.hu

Recepció

Ismerje meg klinikánkat.

Kezelőhelyiségeink a legmodernebb fogászati eszközökkel felszereltek. Az Ön kényelme érdekében hosszabb rendelési időt biztosítunk a hét bizonyos napjain.
Látogasson el klinikánkra

Gyakran ismételt kérdések:

Mi az a porcelánhéj?

Egy vékony kerámiaréteg, amelyet a megfelelően előkészített fogfelszínhez ragasztanak. A foganyagveszteség minimális. Esetenként készülhet porcelán helyett fényrekötő, tömőanyaghoz hasonló anyagból is.

Mikor lehet szükségem porcelánhéjra?

A héjak nagymértékben javítják az esztétikát, amikor a fog eredeti színe, formája, helyzete nem megfelelő. Nem alkalmazható abban az esetben, amikor a fogban nagy tömések vannak, a fog gyökérkezelt, illetve éjszakai szorítás, fogcsikorgatás . Ilyenkor inkább a korona a megfelelő megoldás.

Mennyi ideig tart a kezelés?

Minimum két alkalom szükséges. Első alkalommal történik a fog előkészítése, lenyomatvétel, a fogszín megválasztása és szükség estén ideiglenes ellátása, bár a kevés foganyagveszteség miatt erre általában nincs szükség, második alkalommal pedig a kész héjak beragasztása.

Mennyi egy porcelánhéj élettartama?

Általában jó pár évig tartanak a speciális ragasztási eljárásnak köszönhetően, természetesen helyes fogápolás mellett.